Aktivnosti

Aktivnosti koje Vam nudimo su brojne i prilagođene svim starosnim dobima, rekreativnim ili ekstremnim izazovima (sakupljanje lekovitog bilja, branje gljiva, lov, ribolov, planinarenje, obilazak vodopada, branje borovnica, šumskih jagoda…).

Izaberite svoju avanturu i budite u kontaktu sa prirodom, a mi ćemo se postarati da vreme provedeno sa nama bude kvalitetno i nezaboravno.

U blizini se moze nabaviti od meštana domaća hrana poput mleka, sira, kajmaka, rakije i pršute po veoma pristupačnim cenama.

Do Rudna iz Beograda možete doći ili Ibarskom magistralom ili auto-putom E75 (Beograd – Batočina – Kragujevac – Kraljevo – magistralni put Kraljevo/Raška ).

Do samog mesta možete doći na dva načina: prvi je iz pravca manastira Gradac (isključenje sa Ibarske magistrale kod mesta Brvenik) asfaltnim putem.
Drugi put je iz pravca manastira Studenice (isključenje sa Ibarske magistrale kod mesta Ušće) 15km dobar makadam, oba puta izlaze na magistralni put Kraljevo – Raška.

Ako “bežite” od gradske buke i stresa, a u potrazi ste za mirom u prirodi, na pravom ste mestu! Ukoliko planirate odmor, zimovanje, letovanje ili produženi vikend sa dragom osobom, porodicom ili prijateljima brvnara je uređena i spremna da prime nove goste.

Šta čekate? Pozovite nas i rezervišite svoje vreme u raju na zemlji!

Add Your Comment

Brvnara Orlovo Gnezdo