O nama

Dobrodošli

Brvnara Orlovo Gnezdo

Brvnara Orlovo Gnezdo (1200 m.n.v) ukopana je u stenu i dominira svojim položajem i atraktivnim jedinstvenim izgledom. Brvnara je izgradjena od materijala od kojih su se na ovim prostorima gradile kuće vekovima u nazad, spoj tradicije i luksuza na jedinstven način, a kao takva deo je ideje o borbi za ekologiju i zdrave stilove života. Kamen, drvo i prirodna stena u spoju sa luksuznim nameštajem pružaju fantastičan doživljaj za sva čula. Sa nekoliko terasa pruža se jedinstven pogled na Kopaonik, Crni vrh, Jankov kamen i nepregledna prostranstva crnogoričnih šuma i cvetnih livada.

Kontaktirajte nas!
Brvnara

Orlovo Gnezdo

je smeštena u selu Rudno – planina Golija. Samo mesto je vazdušna banja sa nadmorskom visinom od 1100(m.n.v.). Ovde se susreću vazdušne struje Mediterana i planinske Srbije, pa se u vazduhu mešaju mirisi mora i stoletnih četinarskih šuma. Jedinstveno, nešto što Vam samo ovaj kraj može pružiti. Planina Golija je prirodni rezervat biosfere i pod zaštitom je UNESCO-a, uz to planina je sa najviše sunčanih dana u godini, a ujedno i planina sa najviše snega. U neposrednom okruženju je više od 30 izvora bistre pijaće vode. Mnoge od voda su bogate ribljim fondom, rakovima i ostalim živim svetom koji govori o kvalitetu tih voda. Vodopadi Izubre su na svega 5km od Orlovog Gnezda. Očuvane nepregledne šume predstavljaju prirodni rashlađivač u toplim letnjim mesecima.

Više informacija
Uz prirodne lepote

I netaktnutu prirodu

…u neposrednoj blizini su i kulturno isporijski spomenici koji su imali veliki značaj u istoriji naše države. Rudno se nalazi izmedju dva predivna manastira: Studenice (udaljenost 15km – osnovan je krajem 12. veka kao glavna zadužbina rodonačelnika dinastije Nemanjića, Stefana Nemanje) i manastira Gradac (udaljenost 10km – podignut je 1268. godine, a zadužbina je Jelene Anžujske, žene kralja Uroša), u samom mestu se nalaze dve male izuzetno stare crkvice: ( crkva Sv. Trojoice i Nikoljača). Rudnjanska visoravan je idealna za duge šetnje i bavljenje planinskim biciklizmom, a u samom mestu postoje fudblaski i košarkaški teren, igralište za decu, pošta, ambulanta, prodavnica….

Galerija okruženja
Pored atraktivnog izgleda i lokacije

Brvnara Orlovo Gnezdo

poseduje sve udobnosti i visok komfor koji su neophodni za udoban odmor

Gostima su na raspolaganju:
1) Velika dnevna soba sa kaminom i sadrži: (veliki LCD TV, lako rasklopivi trosed koji je pretvara u ležaj za dvoje, veliki sto za ručavanje i dnevne aktivnosti…);

2) Terasa u staklu koja gostima pruza ugodjaj kao da su negde daleko u prirodi, a ima sve ugosnosti doma i sadrži: (LCD TV, sto, dve garniture za sedenje, radio…);

3) Mini kuhinja sa sudoperom i sadrži: (rešo sa dve ringle, frižider, čajna kuhinja sa pratećim sadržajem);

4) Kupatilo koje sadrži: (sandardno opremljeno, sa grejnim telom na struju);

5) Potkrovlje se sastoji od tri sobe i sadrži: (grejna tela, radni sto, TV, DVD i raspolaže ukupno sa 7 ležajeva kao i prelepom terasom).

– Dvorište se sastoji iz više terasa u par različitih nivoa, a svaki nivo je priča za sebe i pogodan za razonud i uživanje gostiju. Na raspolaganju su kamin sa roštiljem, kotlićem, sačom, ležaljke za sunčanje, veliki sto za druženje u hladu bukve…..
– Način ishrane je na bazi polupansiona (doručak/večera), a servira se u dogovoru sa gostima.
– Gostima je na usluzi naš parking, a brvnara raspolaže i internetom.

galerija enterijera
Brojne

Aktivnosti
Koje
Vam Nudimo!

su brojne i prilagođene svim starosnim dobima, rekreativnim ili ekstremnim izazovima (sakupljanje lekovitog bilja, branje gljiva, lov, ribolov, planinarenje, obilazak vodopada, branje borovnica, šumskih jagoda…). Izaberite svoju avanturu i budite u kontaktu sa prirodom, a mi ćemo se postarati da vreme provedeno sa nama bude kvalitetno i nezaboravno. U blizini se moze nabaviti od meštana domaća hrana poput mleka, sira, kajmaka, rakije i pršute po veoma pristupačnim cenama.

Lokacija Brvnare

Orlovo Gnezdo

Brvnara Orlovo Gnezdo